dijous, 30 d’abril del 2015

Felicitats mare!

Avui també és un dia especial, s’acosta el dia de la mare i aprofitarem per celebrar-ho. L’Azahara, mare voluntària, ens ha explicat el conte “La meva mama” d’Anthony Browne és un conte-homenatge a la mare amb unes il•lustracions esplèndides que expressa tot el que un fill sent per la seva mare: que se l’estima i que ella l’estimarà sempre, que aquella mama és tot el que ell necessita i tot el que ella vulgui ser, perquè és se’ns dubte una SUPERMAMA.


I què millor que utilitzar les nostres empremtes per fer un bon regal a la nostra supermama...
Hem fet unes precioses tovalles individuals decorades amb les nostres empremtes (mans i peus). Només hem necessitat:
- Pintura de dits dels colors que vulguem
- Foli A3
- Pinzell
- Gomets per decorar
Mireu quins individuals més originals que ens poden servir per protegir la taula mentre els petits mengen o fan manualitats.
Fins dimecres vinent!
Ànnia Marcé

dilluns, 27 d’abril del 2015

Feliç Sant Jordi!

Avui és un dia especial, el dia del llibre, el nostre dia.
Hem volgut fer quelcom especial. L’Alba, mare voluntària, ens ha explicat el conte de Sant Jordi a les fosques. Un conte que si l’exposem a un focus de llum i després us quedeu a les fosques, veureu com cada una de les pàgines s’il•luminarà de manera misteriosa i sorprenent.
I després amb l’ajuda de l’Alba i la Blanca, mares voluntàries, hem fet espases del cavaller Sant Jordi i flors amb globus per a donar a les nostres princeses “les mares”.
Ja estem preparades per fer de Sant Jordi!
Us deixem un vídeo tutorial per aprendre pas a pas a fer figures amb globus. Us poden ser molt útils per a festes d’aniversari dels vostres petits.
Fins dimecres vinent Ànnia Marcé 

dilluns, 13 d’abril del 2015

Babyclub: animals

Tornem amb el babyclub, aquesta activitat que no sé si agrada més als infants o als pares. I és que no hi ha res més divertit que aprendre anglès tot ballant i cantant a ritme de la música.
Avui l’Amy, mestra d’anglès i mare voluntària, ens ha ensenyat vocabulari d’alguns animals de granja. Alhora que ella els anomenava, pares i nens, ho repetíem.
Cow: vaca
Pig: Porc
Duck: ànec
Dog: gos
Cat: gat
Donkey: ruc
Sheep: ovella
Horse: cavall
Rooster: gall
Després hem cantat la cançó que tots coneixem en castellà: “En la granja de mi tío”, que en anglès es titula: “Old MacDonald had a farm” i tot seguit ens ha explicat un conte de granja divertidíssim.
I mireu quins cavalls hem fet...Voleu saber com?
Segur que per casa teniu xurros de piscina sense usar. Doncs, perquè no feu un cavall amb el xurro?
Només necessiteu un xurro de piscina, “trapillo” o feltre per fer la crinera, ulls mòbils i pegament.
I ja teniu el cavall a punt per a ser domat.
Fins dimecres vinent
Ànnia Marcé